Over IB Bewind

MAAK KENNIS MET IB BEWIND

Niemand geeft graag zijn financiën uit handen, maar het kan gebeuren dat daar niet aan te ontkomen is. IB Bewind beseft dat bewindvoering een ingrijpende maatregel is. Maar veilig en verantwoord beheer van uw financiën biedt ook rust. En dat is de specialiteit van IB Bewind: het creëren van een financieel stabiele situatie. Het biedt u de kans om dit deel van uw leven weer op orde te krijgen.

IB Bewind is een kleinschalige onderneming, die kwaliteit waarborgt vanuit de menselijke benadering. Heldere communicatie en duidelijke afspraken vormen de basis van een goede samenwerking, waarbij het belang van de cliënt te allen tijde voorop staat. IB Bewind beheert op een zorgzame en verantwoorde wijze uw financiën

De drijvende kracht achter IB Bewind is Ilse Berendsen. Met de bundeling van haar brede financiële kennis en de jarenlange ervaring die ze heeft als persoonlijk begeleider bij een zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking, wil ze een stabiele factor zijn voor hen die dat nodig hebben. Door samen naar mogelijke oplossingen te zoeken en hen met raad en daad bij te staan, hoopt ze de zelfredzaamheid van haar cliënten te vergroten en hen weer zicht te geven op een betere toekomst. Wie gebruik maakt van de diensten van IB Bewind kan rekenen op een respectvolle en betrouwbare samenwerking.

WERKERVARING:
20 jaar assistent accountant, met als taken:
⦁ Verzorgen van fiscale aangiften inkomstenbelasting en toeslagen
⦁ Aanspreekpunt sociale verzekeringen, aanvragen uitkeringen, DUO
⦁ Verzorgen van de loon- en personeelsadministratie
⦁ Opstellen van jaarrekeningen

10 jaar persoonlijk begeleider bij een zorgaanbieder in de caresector
met als doelstelling het verzorgen en begeleiden van mensen met
een verstandelijke en/of psychiatrische en/of lichamelijke beperking

OPLEIDINGEN:
⦁ HBO Bedrijfsadministratie (SPD I en II)
⦁ Medewerker Maatschappelijke Zorg
⦁ Basiscursus voor coaches

WAT IS BEWINDVOERING?

Bewindvoering of onderbewindstelling heeft betrekking op het vermogen van een persoon. Als iemand door zijn lichamelijke of geestelijke toestand of door problematische schulden niet meer zijn financiële zaken tijdelijk of blijvend kan regelen, kan hij zijn goederen en geld onder bewind laten stellen. Het is daarom verstandig om van tevoren contact op te nemen met IB Bewind. Samen kunnen wij gaan bekijken hoe we uw situatie kunnen verbeteren. Ik beheer niet alleen uw financiële zaken maar help u ook actief door te kijken of je recht hebt op toeslagen, sociale voorzieningen en/of wettelijke regelingen.

ilse berendsen bewindvoering

IB Bewind is telefonisch bereikbaar:

Maandag 9.00-12.00
Dinsdag 9.00-12.00
Woensdag 9.00-12.00
Donderdag 9.00-12.00

Naast de telefonische bereikbaarheid kunt
u ook altijd mailen (info@ibbewind.nl).
E-mails worden ook buiten de telefonische
bereikbaarheid beantwoord. Tevens krijgt
u binnen 2 werkdagen een reactie.

whatsapp icoonIB Bewind is ook bereikbaar
via Whatsapp: 06 18 55 20 00